Vad vill Sverigedemokraterna?

Sverigedemokraterna är kanske inte ett rasistiskt parti – just nu.
De är kanske inte heller ett antidemokratiskt parti – just nu.
Men det ni som funderar på att rösta på dem måste vara medvetna om är att deras politik är främlingsfientlig redan nu, och att ju mer av den politiken som förverkligas desto intolerantare kommer vårt samhälle att bli.
Etnicitet och religion är redan nu viktiga för hur de vill att människor ska behandlas. Viktigare än individen och de handlingar individen utför. Det är därför det är ok för vissa att svänga med järnrör och kasta okvädningsord i ansiktet på folk – just sådana handlingar de tycker ska diskvalificera individer av “fel sort” från att få stanna i Sverige.
Om du tycker att den typen av dubbelmoral är ok ber jag dig tänka ett steg till.
Jag tror inte att ens en tiondel av de som kan tänka sig att rösta på SD idag skulle vara det om de kunde föreställa sig det samhälle deras politik strävar mot.
Det de presenterar idag ser ju fint ut, och deras resonemang låter logiska, men för att skapa det samhället måste de som är mer övertygade få mer makt. Och då pratar jag om just de som är beredda att ta till järnrören.
Det är de som kommer att skruva åt tumskruvarna på oss alla. Det är de som kommer att starta den etniska rensningen – för det är faktiskt det de strävar efter. Och ni som har lite minnen från nyhetsrapporteringen i början av 90-talet minns nog det uttrycket.
Det forna Jugoslavien är ett så tydligt exempel på vad som händer när nationalister får inflytande. Problemet var inte att olika folkgrupper inte kunde leva i fred med varandra – det hade de gjort under lång tid – problemet var att nationalister fick människor att TRO att de inte kunde det. Och det är precis det SD vill få OSS att tro.
Det som händer i ett läge där nationalism blir normalt är att du inte längre kan välja vem du vill umgås med. Har du en vän eller bekant som är en “okej invandrare” så kommer det inte att spela någon roll, hur mycket du än intygar att “han är visserligen blatte, men han är ok!”. Personer av “fel härkomst” kommer att vara icke önskvärda, och om du inte passar dig kommer du också att bli det.
Jag har sett flera personer som själva är, eller är gifta med invandrare, men som ändå argumenterar för SD:s politik.
Det de inte har förstått är just detta, att om det samhälle de eftersträvar förverkligas blir de själva offer. Järnrörsmännen gör inte skillnad på blattar och blattar, för de känner inte dig och din kompis.
Vi blir ALLA offer, eftersom det inte går att upprätthålla den ordning de vill ha och samtidigt bibehålla ett demokratiskt samhälle.
Polis och militär måste stärkas och de som rekryteras dit måste göras beredda att utföra de handlingar som krävs. Man kommer inte att “ha råd” med åsiktsfrihet eftersom det kan vara grogrund för “terrorism”.
Det här är ingen överdriven skräckvision – det är den naturliga konsekvensen av SD:s främlingsfientliga och intoleranta politik.
Det de absolut inte vill bli kallade idag – rasister och antidemokrater – kommer de snart att kalla sig själva med stolthet.
De som redan idag kallar sig nazister får större inflytande över oss alla för varje röst Sverigedemokraterna får – även om det inte var det DU ville när du la din röst.
Det är därför det är så viktigt för mig att du inte röstar på SD.
Hoppas du förstår vad jag menar…

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a comment